AnaSayfa / Genel / Kahve falında düdaktan öpüşmek

Kahve falında düdaktan öpüşmek

Kahve falında düdaktan öpüşmek bir rahat yüzü görmeyeceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, en gösterişli arabalara bineceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düdaktan öpüşmek gördüyseniz:

  • Çevreden size fazlaca yüklenebilirler.

Kahve falında dügme dikmek üzüntü veren olayların düzeltileceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dügün davetiyesi görmek uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına rivayet eder.

Kahve falında düsmanla barısmak kendisini geliştireceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düsmanla savasmak şifa ve ilaç bulacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında dügünden kaçmak üzüleceğine ve ağlayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında düsmanla dost olmak sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine işaret eder.

Kahve falında dügünde siyah elbise giymek verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında dügün alayı görmek yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir