AnaSayfa / Genel / Kahve falında düsman öldürmek

Kahve falında düsman öldürmek

Kahve falında düsman öldürmek karanlık zamanların aydınlanacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine rivayet eder.

Kahve falında düsman öldürmek gördüyseniz:

  • Eksikleri tamamlamanız gerekebilir.

Kahve falında düsman öldürmek çok para kazanacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine delalettir.

Kahve falında dügme dikmek sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla uçuruma düsmek imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine delalettir.

Kahve falında düdaktan öpüşmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, maddi olarak epey kayıp verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düsmanlari görmek başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında düsmanla kavga etmek ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında düsmanla sarilmak kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dügün davetiyesi almak neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, kazancın günden güne artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir