AnaSayfa / Genel / Kahve falında düsmanini dövmek

Kahve falında düsmanini dövmek

Kahve falında düsmanini dövmek hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, neşeli ve huzurlu bir geleceğe, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında düsmanini dövmek gördüyseniz:

  • Romantik belirsizliklerde ya da duygusal konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında düsmanini dövmek yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına yorulur.

Kahve falında düsmanla dost olmak çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında damdan düsmek bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dügme dikmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düsmanlari görmek yaşadığı zorlukların son bulacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dübleks ev görmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, kendi çok iyi hissedeceğine inanılır.

Kahve falında düsman öldürmek büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya delalet eder.

Kahve falında dübür görmek hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir