AnaSayfa / Genel / Kahve falında damdan düsmek

Kahve falında damdan düsmek

Kahve falında damdan düsmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, kederleneceğine, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında damdan düsmek gördüyseniz:

  • Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

Kahve falında damdan düsmek ticarette yol katedeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında dübür görmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine işarettir.

Kahve falında dübleks ev görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine delalettir.

Kahve falında dü me görmek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düsmanla dost olmak karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında birinin camdan düstügünü görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dügün davetiyesi almak hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında dügme dikmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir