AnaSayfa / Genel / Kahve falında düsmanlari görmek

Kahve falında düsmanlari görmek

Kahve falında düsmanlari görmek kişinin alım gücünün yükseleceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, yardımcı olmayacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında düsmanlari gördüyseniz:

  • Çok fazla konuşmak veya gereksiz konuşmaları dinlemek yerine uygulayıcı olmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında düsmanla kavga etmek ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına delalettir.

Kahve falında düsmanlari görmek işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına delalet eder.

Kahve falında bebek düsük yapmak verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dügün davetiyesi almak yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında birinin camdan düstügünü görmek hem yeni yerler göreceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında düsük bebek görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düsmanla sarilmak başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dü me görmek kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir