AnaSayfa / Genel / Kahve falında dügün davetiyesi görmek

Kahve falında dügün davetiyesi görmek

Kahve falında dügün davetiyesi görmek sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, büyük atılımlar yapacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, huzurunun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dügün davetiyesi gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişi sizi arayabilir.

Kahve falında dügün davetiyesi görmek insanlar arasında yüceleceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine alamet eder.

Kahve falında dügün davetiyesi almak daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında dügme dikmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, geçim derdi yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dügün alayı görmek ticarette zarar edeceğine, para pul sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında dü me görmek hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düsmanla sarilmak tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına işarettir.

Kahve falında dügüm cözmek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına rivayet eder.

Kahve falında damdan düsmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, kişinin isteklerine nail olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir