AnaSayfa / Genel / Kahve falında dübür görmek

Kahve falında dübür görmek

Kahve falında dübür görmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında dübür gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınızla iletişim kurmanız bazı olayları farklı şekilde görmenizi sağlayabilir veya yeni fırsatların önünü açabilir.

Kahve falında düsmanini dövmek elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına yorulur.

Kahve falında dübür görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine işarettir.

Kahve falında dübleks ev görmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebek düsük yapmak maddi zararlara uğrayacağına, işlerinde çok başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında arabayla uçuruma düsmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına alamet eder.

Kahve falında dügün davetiyesi görmek hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düsmanla barısmak daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin camdan düstügünü görmek aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir