AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde saz çalmak

Kahve falında düğünde saz çalmak

Kahve falında düğünde saz çalmak yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına inanılır.

Kahve falında düğünde saz çalmak gördüyseniz:

  • Eski borçlar tahsil edilebilir veya ödenebilir.

Kahve falında düğünde saz çalmak iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının saz çaldığını görmek yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında saz çalmak ve türkü söylemek sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında saz çalmak kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında kırık saz çalmak maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saz çaldığını görmek dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına yorulur.

Kahve falında saz çaldığını görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin saz çaldığını görmek aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir