AnaSayfa / Genel / Kahve falında saz çalmak

Kahve falında saz çalmak

Kahve falında saz çalmak kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saz çalmak gördüyseniz:

  • Bırakın konuşsunlar.

Kahve falında saz çalmak nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında saz çalmak ve türkü söylemek onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin saz çaldığını görmek maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine rivayet eder.

Kahve falında saz çaldığını görmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının saz çaldığını görmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine yorulur.

Kahve falında düğünde saz çalmak çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık saz çalmak rahat ettirecek bir işe girileceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının saz çaldığını görmek kederinin dağılacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir