AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının saz çaldığını görmek

Kahve falında başkasının saz çaldığını görmek

Kahve falında başkasının saz çaldığını görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının saz çaldığını gördüyseniz:

  • Toplum hayatında güçlü bir kimlik sağlayabilmek için, parasal konulara ağırlık vereceksiniz.

Kahve falında arkadaşının saz çaldığını görmek uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına delalet eder.

Kahve falında düğünde saz çalmak dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine işarettir.

Kahve falında birinin saz çaldığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine delalettir.

Kahve falında saz çaldığını görmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saz çalmak kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, ekmeğinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının saz çaldığını görmek hile ile mal elde etmeye, bol kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırık saz çalmak daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saz çalmak ve türkü söylemek maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir