AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin saz çaldığını görmek

Kahve falında birinin saz çaldığını görmek

Kahve falında birinin saz çaldığını görmek rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, gözünün yaşını sileceğine, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin saz çaldığını gördüyseniz:

  • Karşılıklı adil alışverişe inanan kişilerle bir arada olmanızda fayda var.

Kahve falında saz çalmak kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, o masumların bedduasını alacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının saz çaldığını görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saz çaldığını görmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saz çaldığını görmek dost çevrenizin genişleyeceğine, manevi olarak çökmekle kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saz çalmak ve türkü söylemek sevdiği kişilere kavuşacağına, büyük ferahlık yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin saz çaldığını görmek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına yorulur.

Kahve falında kırık saz çalmak herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında düğünde saz çalmak stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir