AnaSayfa / Genel / Kahve falında saz çalmak ve türkü söylemek

Kahve falında saz çalmak ve türkü söylemek

Kahve falında saz çalmak ve türkü söylemek daha geniş bir rızık elde edeceğine, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, çirkin bir iş yapmaya, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saz çalmak ve türkü söylemek gördüyseniz:

  • Maddi içerikli evrakların gözden geçirilmesi gerekiyor.

Kahve falında saz çalmak ve türkü söylemek fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saz çalıp türkü söylemek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güzel türkü söylemek aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında şarkı türkü söylemek yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanık türkü söylemek beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düğünde türkü söylemek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında türkü söylediğini görmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine işarettir.

Kahve falında türkü söylemek kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir