AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık saz çalmak

Kahve falında kırık saz çalmak

Kahve falında kırık saz çalmak hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, hayatının çok daha kolay hale geleceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında kırık saz çalmak gördüyseniz:

  • Bir seyahat ya da katılacağınız grup aktiviteleri dış görünüşünüz, düşünceleriniz, yaşam tarzınız veya hayata bakışınız üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında kırık saz çalmak hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırık saz görmek kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının saz çaldığını görmek yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine delalettir.

Kahve falında saz çalmak stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine delalettir.

Kahve falında saz çaldığını görmek kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına delalet eder.

Kahve falında saz çalmak ve türkü söylemek işlerden hayır gelmeyeceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına işarettir.

Kahve falında düğünde saz çalmak manevi olarak huzur içinde olacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin saz çaldığını görmek insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, yaklaşan güzel günlere rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir