AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının saz çaldığını görmek

Kahve falında arkadaşının saz çaldığını görmek

Kahve falında arkadaşının saz çaldığını görmek kişinin fena halde yanılacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, huzurunun artacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saz çaldığını gördüyseniz:

  • Başladığınız işlerde rahatsız edici veya sıkıldığınız durumlar meydana gelirse ilginizi çeken, hoşunuza giden, yapmaktan zevk aldığınız bir olayla başlayacaksınız.

Kahve falında arkadaşının saz çaldığını görmek hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına alamet eder.

Kahve falında kırık saz çalmak ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saz çalmak ve türkü söylemek onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında başkasının saz çaldığını görmek kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saz çaldığını görmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında düğünde saz çalmak sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına alamet eder.

Kahve falında birinin saz çaldığını görmek kendisine şifa olacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saz çalmak büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir