AnaSayfa / Genel / Kahve falında saz çaldığını görmek

Kahve falında saz çaldığını görmek

Kahve falında saz çaldığını görmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında saz çaldığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insana sürpriz bir ziyaret yapabilirsiniz.

Kahve falında saz çaldığını görmek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının saz çaldığını görmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının saz çaldığını görmek düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine alamet eder.

Kahve falında düğünde saz çalmak evlilik yolunda engeller çıkacağına, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine delalettir.

Kahve falında saz çalmak ve türkü söylemek aydınlığa çıkılacağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına alamet eder.

Kahve falında saz çalmak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine yorulur.

Kahve falında birinin saz çaldığını görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kırık saz çalmak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir