AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi güler yüzlü görmek

Kahve falında anneyi güler yüzlü görmek

Kahve falında anneyi güler yüzlü görmek yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına işaret eder.

Kahve falında anneyi güler yüzlü gördüyseniz:

  • Dalgın, kararsız, uykusuz veya halsiz olabiliriz ya da kafa karışıklıkları veya belirsizlikler söz konusu olabilir.

Kahve falında ölmüş anneyi güler yüzlü görmek yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anneyi güler yüzlü görmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünde gül görmek hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, yaşananları unutturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini güler yüzlü görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine delalettir.

Kahve falında yüzüne gül suyu sürmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, böylece kendine güveneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güler yüzlü kadın görmek çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında güler yüzlü olmak sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, beklentilerinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gülen yüz görmek ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir