AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğme toplamak

Kahve falında düğme toplamak

Kahve falında düğme toplamak iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, hayallerinin peşinden gideceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düğme toplamak gördüyseniz:

  • İş konularında ciddi bir karar vermeniz gerekebilir.

Kahve falında düğme toplamak varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına işarettir.

Kahve falında kol düğmesi takmak hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, çok güzel olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında düğmesi kopmak kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında pantolon düğmesi görmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına işaret eder.

Kahve falında düğme düğmelemek kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kol düğmesi hediye almak kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya işarettir.

Kahve falında inci düğme görmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında düğmenin koptuğunu görmek tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir