AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğmesi kopmak

Kahve falında düğmesi kopmak

Kahve falında düğmesi kopmak kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, önemli işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında düğmesi kopmak gördüyseniz:

  • Çok önemli konuları çözmek veya hayatınızda büyük değişiklikler yapmak istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında düğmesi kopmak daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boynu kopmak sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına yorulur.

Kahve falında firtina kopmak gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine tabir olunur.

Kahve falında saçı kopmak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakları kopmak böylece hayırlı bir yola girileceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine inanılır.

Kahve falında elleri kopmak muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parmağı kopmak sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine işaret eder.

Kahve falında kolu kopmak verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, büyük bir projeye girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir