AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğmenin koptuğunu görmek

Kahve falında düğmenin koptuğunu görmek

Kahve falında düğmenin koptuğunu görmek arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve fal sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düğmenin koptuğunu gördüyseniz:

  • Sakin kalmakta fayda var.

Kahve falında düğme kaybetmek büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine işarettir.

Kahve falında kol düğmesi hediye etmek iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında birinin düğmesini iliklemek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine delalet eder.

Kahve falında kahverengi düğme görmek planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında cekete düğme dikmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında düğmeye basmak hayatının bu sayede güzelleşeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düğmenin kopması görmek uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine rivayet eder.

Kahve falında düğme yutmak sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, nazara geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir