AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol düğmesi takmak

Kahve falında kol düğmesi takmak

Kahve falında kol düğmesi takmak eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, para pul sahibi olacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kol düğmesi takmak gördüyseniz:

  • Karamsarlığa eğilimlisiniz.

Kahve falında kol düğmesi takmak sevdiklerinin hep yanında olacağına, yıpranacağına, strese gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kol düğmesi hediye almak stresten uzaklaşacağına, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına alamet eder.

Kahve falında kol düğmesi hediye etmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kol düğmesi aramak kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kol düğmesi görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine delalettir.

Kahve falında yeşil düğme görmek güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düğme görmek çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine işarettir.

Kahve falında sarı düğme görmek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir