AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol düğmesi hediye almak

Kahve falında kol düğmesi hediye almak

Kahve falında kol düğmesi hediye almak şen kahkahalar atacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine, kara ve yaslı günler geçireceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında kol düğmesi hediye almak gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişiler bazı kararlar almanıza yardım edebilir.

Kahve falında kol düğmesi hediye etmek maddi olarak güç kazanacağına, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine işaret eder.

Kahve falında kol düğmesi hediye almak zor bir döneme gireceğine, mal edineceğine yorulur.

Kahve falında kol düğmesi takmak kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kol düğmesi aramak aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kol düğmesi görmek rahat şekilde yaşayacağına, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kopmuş düğme görmek nifak sokanların cezalandırılacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düğme iliği görmek akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında perde düğmesi görmek kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir