AnaSayfa / Genel / Kahve falında inci düğme görmek

Kahve falında inci düğme görmek

Kahve falında inci düğme görmek düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, gerekirse özür dileneceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında inci düğme gördüyseniz:

  • Alacak verecek meseleleri, yapılacak ödemeler, çıkması beklenen krediler, burslar, alınacak primler v.b konularında engellenmiş hissedebilirsiniz.

Kahve falında inci düğme görmek depresyona gireceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında gömleğe düğme dikmek fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna alamet eder.

Kahve falında gümüş düğme görmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında düğme koparmak yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında kol düğmesi hediye etmek mutluluk ve huzur elde edeceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elbise düğmesi görmek yaşam standartlarının da yükseleceğine, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına inanılır.

Kahve falında düğmeler görmek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, hayra ve esenliğe alamet eder.

Kahve falında birinin düğmesini iliklemek zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir