AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğme düğmelemek

Kahve falında düğme düğmelemek

Kahve falında düğme düğmelemek kafa dağıtacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, kişinin kafasının rahat edeceğine, çok kötü günler geçireceğine, fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına tabir olunur.

Kahve falında düğme düğmelemek gördüyseniz:

  • Size sunabileceği şeyler olan eskiden tanıdığınız kişilerle bağlantı kurabilir veya biraraya gelebilirsiniz.

Kahve falında düğme düğmelemek yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, başarılı bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında düğmeye basmak aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına alamet eder.

Kahve falında kol düğmesi görmek borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında düğme diktirmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına inanılır.

Kahve falında kırık düğme görmek kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine yorulur.

Kahve falında elbise düğmesi görmek fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında inci düğme görmek maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, bir sebeple kendi içine kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın düğme görmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir