AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolon düğmesi görmek

Kahve falında pantolon düğmesi görmek

Kahve falında pantolon düğmesi görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, evini ve ailesini unutacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına alamet eder.

Kahve falında pantolon düğmesi gördüyseniz:

  • İlerlemeye başlamadan önce kendiniz dahil çevrenizdeki herkesin niyetini açıkça kavramaya gayret etmelisiniz.

Kahve falında pantolon düğmesinin koptuğunu görmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, kendini çok iyi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında pantolon düğmesi görmek somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına işarettir.

Kahve falında düğmenin koptuğunu görmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine inanılır.

Kahve falında gömlek düğmesi iliklemek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine delalettir.

Kahve falında mor düğme görmek hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına delalet eder.

Kahve falında kırık düğme görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine tabir olunur.

Kahve falında düğme sökmek ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düğme satın almak işlerin eski haline döneceğine, fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir