AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğme koparmak

Kahve falında düğme koparmak

Kahve falında düğme koparmak aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düğme koparmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik birkaç değişiklik yapılması gerekebilir.

Kahve falında düğme kaybetmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında elbise düğmesi görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, konuşmaz olacağına işaret eder.

Kahve falında kırık düğme görmek hak yemeyeceğine, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kopuk düğme görmek iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında yeşil düğme görmek hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine alamet eder.

Kahve falında mor düğme görmek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin düğmesini iliklemek uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine işarettir.

Kahve falında sarı düğme görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir