AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor düğme görmek

Kahve falında mor düğme görmek

Kahve falında mor düğme görmek stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, aralarından su sızmayacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mor düğme gördüyseniz:

  • Belli yeteneklerinizi karlı işlere dönüştürmenin peşinde olmalısınız.

Kahve falında mor düğme görmek kendisini üzen konuların kapanacağına, ısrarcı şekilde yoluna devam eden fal sahibinin sonunda emeline ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kol düğmesi takmak uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına delalettir.

Kahve falında düğme diktirmek hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının düğmesini iliklemek ruhsal korkularından da arınacağına, unvan sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında kahverengi düğme görmek insanlar tarafından sevileceğine, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında gümüş düğme görmek davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine inanılır.

Kahve falında düğme satın almak karşına hayırlı kapıların açılacağına, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına delalettir.

Kahve falında kol düğmesi hediye almak kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir