AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil düğme görmek

Kahve falında yeşil düğme görmek

Kahve falında yeşil düğme görmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, dertlerin sonlanacağına, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil düğme gördüyseniz:

  • Çevrenizin takdirini uyandırabilecek başarılar kazanabilirsiniz.

Kahve falında yeşil düğme almak olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, çevresinin güzel insanlarla dolacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil düğme görmek hayallerindeki eve sahip olacağına, kazancının her geçen gün artacağına işaret eder.

Kahve falında düğme toplamak yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düğmenin koptuğunu görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, hastalıkların uzak duracağına tabir olunur.

Kahve falında düğme koparmak çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, sıkıntıların aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında elbise düğmesi görmek özgüveninin artacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına işarettir.

Kahve falında sarı düğme görmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının düğmesini iliklemek hayatının yoluna gireceğine, yaşam standartlarının artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir