AnaSayfa / Genel / Kahve falında kopuk düğme görmek

Kahve falında kopuk düğme görmek

Kahve falında kopuk düğme görmek ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, işinin de hep yürüyeceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kopuk düğme gördüyseniz:

  • Hukuki, resmi, aşka hayatınızla veya yatırımlarınızla ilgili konuları en baştan ele almanız gerektiğini fark edebilirsiniz.

Kahve falında kopuk düğme görmek maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında kopuk parmak görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kopuk kol bacak görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında başı kopuk balık görmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında kopuk kafa görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında kuyruğu kopuk yılan görmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kopuk el görmek uykusuz geceler yaşayacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kopuk ayakkabı görmek emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir