AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğme kaybetmek

Kahve falında düğme kaybetmek

Kahve falında düğme kaybetmek sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, imkânlarını kaybedeceğine, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düğme kaybetmek gördüyseniz:

  • Evde zaman geçirebilir veya arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz.

Kahve falında düğme kaybetmek kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında renkli düğme görmek yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında düğmesi kopmak esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kopmuş düğme görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında kol düğmesi görmek fal sahibi erkekse şansının açılacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında kol düğmesi hediye almak sağlığın bozulma noktasına geleceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırık düğme görmek uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pantolon düğmesi görmek kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir