AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık düğme görmek

Kahve falında kırık düğme görmek

Kahve falında kırık düğme görmek karamsar olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına tabir olunur.

Kahve falında kırık düğme gördüyseniz:

  • Normal şartların dışında olaylar nedeniyle bazı iş ya da ilişkilerde yöntem veya model değişikliğine gidilebilir.

Kahve falında kırık düğme görmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına delalettir.

Kahve falında düğme kaybetmek afiyette ve keyifte olacağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi düğme görmek sevinileceğine, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kol düğmesi aramak beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında renkli düğme görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elektrik düğmesi görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, maddi durumunun düzeleceğine delalettir.

Kahve falında düğme koptuğunu görmek atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düğme düğmelemek endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir