AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbise düğmesi görmek

Kahve falında elbise düğmesi görmek

Kahve falında elbise düğmesi görmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, kısmetin kapanacağına delalettir.

Kahve falında elbise düğmesi gördüyseniz:

  • Deneyimli kimselerin tavsiyelerini dinleyerek önce sıradan işlerinizi düzene sokun.

Kahve falında elbise düğmesi görmek iyiliklerden yüz çevirmeye, yapılan çalışmaların zarar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında düğme görmek sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının düğmesini iliklemek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, sonunda mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cekete düğme dikmek malının ve parasının çoğalacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı düğme görmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine işaret eder.

Kahve falında renkli düğme görmek maceralara atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah düğme görmek şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kol düğmesi hediye etmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir