AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin düğmesini iliklemek

Kahve falında birinin düğmesini iliklemek

Kahve falında birinin düğmesini iliklemek her şeyin iyiye doğru gideceğine, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, güçten ve takatten düşeceğine, evlerin ayrılacağına, aklına giren şeytana uyacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına işaret eder.

Kahve falında birinin düğmesini iliklemek gördüyseniz:

  • Zamanınızı başkalarına yardım için harcayabilirsiniz.

Kahve falında başkasının düğmesini iliklemek nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına delalettir.

Kahve falında düğmeyi yanlış iliklemek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin düğmesini iliklemek karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında gömlek düğmesi iliklemek çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında gömleği iliklemek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ceket iliklemek sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında gömlek iliklemek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında düğme diktiğini görmek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir