AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı düğme görmek

Kahve falında sarı düğme görmek

Kahve falında sarı düğme görmek hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı düğme gördüyseniz:

  • Bir kişi sizin bazı sorunlarınızın çözümünde önemli bir rol oyanayabilir.

Kahve falında sarı düğme görmek öz güveninin yerine geleceğine, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine işarettir.

Kahve falında pantolon düğmesinin koptuğunu görmek uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine yorulur.

Kahve falında düğme kaybetmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına yorulur.

Kahve falında gömlek düğmesi iliklemek işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düğme çözmek yeni ve isabetli adımlar atılacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi düğme görmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına işarettir.

Kahve falında düğme koparmak çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düğme aramak daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, ruhunun dinleneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir