AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğmeye basmak

Kahve falında düğmeye basmak

Kahve falında düğmeye basmak ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında düğmeye basmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan veya çıkabilecek fırsatları dikkatle gözden geçirmeniz gerekiyor; aralarından bazıları gerçekten büyük bir şeyin başlangıcı olabilir.

Kahve falında düğmeye basmak uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, arzularınızın gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında siyah düğme görmek falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında elektrik düğmesi görmek elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, bilgiyle donanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin düğmesini iliklemek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elbise düğmesi görmek kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine yorulur.

Kahve falında düğme aramak sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düğmeyi yanlış iliklemek sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine yorulur.

Kahve falında düğme koptuğunu görmek sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, günahkar olacağı işlere gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir