AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın düğme görmek

Kahve falında altın düğme görmek

Kahve falında altın düğme görmek rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, rahat şekilde geçineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına işarettir.

Kahve falında altın düğme gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızdaki veya iş yaşamınızdaki kişilerle paylaşımlarınız artabilir.

Kahve falında altın düğme görmek zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına delalettir.

Kahve falında düğmesi kopmak ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düğmeyi yanlış iliklemek iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına işarettir.

Kahve falında kol düğmesi hediye almak büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kol düğmesi hediye etmek yaşamını daha iyi planlayacağına, yeni bir başlangıç yapmaya yorulur.

Kahve falında kol düğmesi görmek can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kol düğmesi aramak isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin düğmesini iliklemek fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir