AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol düğmesi görmek

Kahve falında kol düğmesi görmek

Kahve falında kol düğmesi görmek hep onlara layık olmaya çalışacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, verilen emeklerin karşılığının alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kol düğmesi gördüyseniz:

  • İlerlemesi zor iş veya kişileri destekleyerek zaman kaybedebilirsiniz.

Kahve falında kol düğmesi takmak uzun süre bu durumun devam edeceğine, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kol düğmesi görmek bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına işaret eder.

Kahve falında kol düğmesi hediye almak karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında kol düğmesi aramak rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kol düğmesi hediye etmek aradığı aşkı bulacağına, büyük bir ferahlama yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı düğme görmek uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düğmeye basmak kişinin sıkıntıların artacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düğme iliği açmak birçok firmadan iş teklifi geleceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir