AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğme diktirmek

Kahve falında düğme diktirmek

Kahve falında düğme diktirmek çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, onları gücendireceğine yorulur.

Kahve falında düğme diktirmek gördüyseniz:

  • Kişisel gelişime önem verin.

Kahve falında düğme diktirmek işlerinin yolundan çıkacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düğme diktiğini görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kol düğmesi hediye almak anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinden düğme almak yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düğme toplamak bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düğme aramak yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine işarettir.

Kahve falında kopuk düğme görmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında düğmeye basmak çok üzüntü yaşayacağına, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir