AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden düğme almak

Kahve falında birinden düğme almak

Kahve falında birinden düğme almak bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında birinden düğme almak gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.

Kahve falında düğmeyi yanlış iliklemek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına delalettir.

Kahve falında gömlek düğmesi koparmak helal rızıklara kavuşulacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında inci düğme görmek iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek düğmesi görmek sözünde duracağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kol düğmesi hediye almak hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, rakiplerine karşı güç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında gömleğe düğme dikmek günah işleyeceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil düğme almak onunla kardeşten daha yakın olacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine delalettir.

Kahve falında düğme diktirmek kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir