AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğme aramak

Kahve falında düğme aramak

Kahve falında düğme aramak çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, fakirlik yaşayacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına delalettir.

Kahve falında düğme aramak gördüyseniz:

  • Sinirlenerek sizi rahatsız eden konuları çözmeniz çözemezsiniz.

Kahve falında düğme aramak düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına delalet eder.

Kahve falında kol düğmesi aramak zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kol düğmesi hediye etmek çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına işaret eder.

Kahve falında düğmeler görmek kötülüklere gözünü kapatmaya, yokluğa, darlığa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında düğmesi kopmak maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, hileye ve fesada başvurmayacağına yorulur.

Kahve falında siyah düğme görmek çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz düğme görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil düğme görmek kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir