AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğme diktiğini görmek

Kahve falında düğme diktiğini görmek

Kahve falında düğme diktiğini görmek bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, huzurun kaçacağına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına işarettir.

Kahve falında düğme diktiğini gördüyseniz:

  • Belli konularda hızlı değişiklikler yapmanızı gerektirebilecek bir fırsat ya da olanak yüzünü gösterebilir.

Kahve falında düğme diktiğini görmek hastalıkların sona ereceğine, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düğme diktirmek zamanla daha çok para elde edeceğine, büyük ferahlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kol düğmesi hediye etmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düğme satın almak kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına rivayet eder.

Kahve falında perde düğmesi görmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına yorulur.

Kahve falında pembe düğme görmek refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine rivayet eder.

Kahve falında renkli düğme görmek düşkün kimselerin yardımına koşacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine işarettir.

Kahve falında düğme düğmelemek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir