AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudaktan öpmek

Kahve falında dudaktan öpmek

Kahve falında dudaktan öpmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, geleceğine, başarılarının artacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine inanılır.

Kahve falında dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Unutkanlık, sağa sola çarpmak veya birşeyler kırmak gibi şeylere dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında dudaklarından öpmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, maddi zarara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında alt dudaktan öpmek mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında birini dudaklarından öpmek kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine tabir olunur.

Kahve falında dudaktan öpmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kuzenini dudaktan öpmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve fal sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına alamet eder.

Kahve falında kadının dudağından öpmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına rivayet eder.

Kahve falında annenin dudağından öpmek önemli kişi haline geleceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında erkeği dudaktan öpmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir