AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudaklarından öpmek

Kahve falında dudaklarından öpmek

Kahve falında dudaklarından öpmek kişinin malını kaybedebileceğine, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında dudaklarından öpmek gördüyseniz:

  • Belli riskleri ortadan kaldırdıysanız, ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının dudağından öpmek tartışmalı durumların sona ereceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dudaklarından öpmek güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına delalettir.

Kahve falında annesini dudaktan öpmek maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kızı dudağından öpmek geçimini daha rahat sağlayacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşini dudaktan öpmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine yorulur.

Kahve falında sevgilisini dudaktan öpmek doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında erkeği dudağından öpmek ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını dudaktan öpmek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, yeni bir işe girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir