AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini dudaklarından öpmek

Kahve falında birini dudaklarından öpmek

Kahve falında birini dudaklarından öpmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında birini dudaklarından öpmek gördüyseniz:

  • Eğlenceli şeylere zaman ayırabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşı dudaktan öpmek insanlara iyilik yapmaya, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında genç bir kızı dudağından öpmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini dudaklarından öpmek huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine delalettir.

Kahve falında bir kadının dudağından öpmek yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyi dudağından öpmek iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına işarettir.

Kahve falında kuzenini dudaktan öpmek sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, belki ölümler görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annenin dudağından öpmek iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının dudağından öpmek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir