AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin dudağından öpmek

Kahve falında annenin dudağından öpmek

Kahve falında annenin dudağından öpmek insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, yanlış yatırımlar yapacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annenin dudağından öpmek gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz güçleniyor.

Kahve falında annenin dudağından öpmek bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında anneyi dudaktan öpmek büyük başarılara imza atılacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında annesini dudaktan öpmek ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına inanılır.

Kahve falında eşinin dudağından öpmek karlı işlere gireceğine, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeği dudağından öpmek enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini dudaktan öpmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilini dudağından öpmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin insanı dudağından öpmek işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir