AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının dudağından öpmek

Kahve falında kadının dudağından öpmek

Kahve falında kadının dudağından öpmek iç açıcı sözlere, ekonomik gücün çoğalacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, geçim derdine düşeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine inanılır.

Kahve falında kadının dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Yeni seçeneklere sahipsiniz veya farklı olanaklara kavuşabilirsiniz.

Kahve falında kadını dudağından öpmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadının dudağından öpmek daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında bir kadını dudağından öpmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadını dudaklarından öpmek bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına inanılır.

Kahve falında kadınla dudaktan öpmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, hevesinin kursağında kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadını dudaktan öpmek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, sorunların son bulacağına inanılır.

Kahve falında bir kadının dudağından öpmek çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeği dudaktan öpmek daha çok iş yapacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir