AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudaktan ısırmak

Kahve falında dudaktan ısırmak

Kahve falında dudaktan ısırmak kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dudaktan ısırmak gördüyseniz:

  • Size danışmanlık yapmak isteyen veya önerilerde bulunan kişiler olabilir, dikkatle dinlemenizde fayda var.

Kahve falında dudağı ısırmak fal sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin dudağını ısırmak işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dudak ısırmak nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dudağını ısırmak sonu hayırlı olacak bir izdivaca, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına inanılır.

Kahve falında dudaktan ısırmak sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına yorulur.

Kahve falında birinin dudağını ısırmak dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında dudak ısırmak görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızın dudağından öpmek kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir