AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin dudağını ısırmak

Kahve falında birinin dudağını ısırmak

Kahve falında birinin dudağını ısırmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, sadece kendisini düşüneceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve fal sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin dudağını ısırmak gördüyseniz:

  • Tavsiyelerde bulunmak isterseniz politik davranmanızda fayda var.

Kahve falında sevdiğinin dudağını ısırmak dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dudağını ısırmak bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dudak ısırmak aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında dudak ısırmak görmek ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına yorulur.

Kahve falında dudaktan ısırmak elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, işlerin günden güne daha da artacağına yorulur.

Kahve falında dudağı ısırmak müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin dudağını ısırmak dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında erkekle dudaktan öpüştüğünü görmek zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir