AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin dudağını ısırmak

Kahve falında sevdiğinin dudağını ısırmak

Kahve falında sevdiğinin dudağını ısırmak atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin dudağını ısırmak gördüyseniz:

  • İlginç fırsatlarla karşılaştığınızda değerlendirmek istiyorsanız, bütçe yapmalısınız.

Kahve falında sevdiğinin dudağını ısırmak yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine delalet eder.

Kahve falında birinin dudağını ısırmak fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dudak ısırmak sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında dudak ısırmak görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında dudağını ısırmak hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına yorulur.

Kahve falında dudağı ısırmak elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında dudaktan ısırmak girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinle dudaktan öpüşmek büyük fırsatlarla karşılaşacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir