AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızın dudağından öpmek

Kahve falında kızın dudağından öpmek

Kahve falında kızın dudağından öpmek bir sebeple işsiz kalınacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, sıkıntılarının biteceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, özellikle evlilik için gün sayılacağına tabir olunur.

Kahve falında kızın dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda kıpırdanmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında kızın dudağından öpmek kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, malını ve canını riske edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kızı dudaktan öpmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında genç bir kızı dudağından öpmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kızı dudağından öpmek önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bi kızı dudağından öpmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına işarettir.

Kahve falında kızı dudaklarından öpmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında bir kızı dudağından öpmek büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında kızı dudaktan öpmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir