AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudak ısırmak görmek

Kahve falında dudak ısırmak görmek

Kahve falında dudak ısırmak görmek gülüp eğleneceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, yanlışlara düşeceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, gün yüzü görmeyeceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına işaret eder.

Kahve falında dudak ısırmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren iş birlikleriniz, ilişkileriniz veya ortaklıklarınız dikkat gerektiriyor.

Kahve falında dudak ısırmak görmek istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında dudağı ısırmak rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına işaret eder.

Kahve falında dudağını ısırmak el üstünde tutulur hale geleceğine, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına işarettir.

Kahve falında dudak ısırmak mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin dudağını ısırmak çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinin dudağını ısırmak söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına delalettir.

Kahve falında dudaktan ısırmak yaşanan ayrılıkların biteceğine, rahatlık ve ferahlık bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dudaklarını görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir